POLITYKA PRYWATNOŚCI


Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem matematykatv.pl, akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności znajdującej się na niniejszej stronie.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności. Każdą osobę korzystającą w jakikolwiek sposób z materiałów na stronie matematykatv.pl obowiązuje aktualna Polityka prywatności.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę:

Nigdy nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych podanych w formularzach na stronie matematykatv.pl, chyba że jasno o tym piszemy przy formularzu

Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych i/lub usunięcia ich z naszej bazy.




Jeśli nie zgadzasz się z naszą Polityką prywatności, proszę nie odwiedzaj strony matematykatv.pl, nie rejestruj się w naszym systemie i nie udostępniaj nam żadnych danych dotyczących Twojej osoby.

Bezpieczeństwo i ochrona danych osobowych


W czasie korzystania z serwisu pod adresem matematykatv.pl możesz zostać poproszony/a o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.

Dane, o które będziesz proszony, to zazwyczaj imię, adres e-mail, oraz dane niezbędne do realizacji zamówienia.

Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły jeśli niepodane dane są wymagane do jej poprawnego wykonania. Nasza baza danych jest zarejestrowana w GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych), co gwarantuje Ci ich pełne bezpieczeństwo i ich przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Administratorem danych osobowych jest firma Netina Sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach przy ul. Daszyńskiego 5, będąca właścicielem serwisu matematykatv.pl.

Niezapowiedziane Wiadomości


Zostawiając swoje dane w naszym serwisie, zgadzasz się na otrzymywanie niezapowiedzianych wiadomości poprzez email. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisu znajdującego się pod adresem matematykatv.pl (np. nowości, wewnętrzne promocje, oferty specjalne), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka dotyczy naszych produktów.

Informacje filtrujemy tak, abyś nigdy nie otrzymał informacji, która nie byłaby dla Ciebie potencjalnie interesująca. Ograniczamy ich objętość i wysyłamy je sporadycznie. Zawsze oczywiście masz prawo do usunięcia swoich danych.

Jawne Dane Osobowe


Dane osobowe (czyli imię i nazwisko) podawane przy okazji wysyłania opinii o produktach, czy samym serwisie matematykatv.pl, mogą zostać wykorzystane do promocji serwisu, jeśli zostanie wyrażona zgoda na to i wówczas stają się one dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)


Serwis matematykatv.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.